jednostavna načina da ostanu u formi na odmoru

Izvorni izvor članka: click


Ja sam uzimajući spremni za glavu na moje ljetni odmor, a nakon što je proveo svoje zime uzimajući u formi, pitam se ako imate bilo kakve savjete pa sam don ‘ t odsvirati sve moje teško raditi.

To je vrlo lako padne na ‘zdravlje i fitness kola ‘, dok su na odmoru.

Ne znam Znaš koliko puta sam čuo ljudi kažu: ‘To je u redu,. Ja sam na odmoru’

Istina je u tome da je stvaranje nekoliko un-obrazovani odluke mogao pomaknuti tu skalu do više od funta ili dva i ostaviti povratku s odmora osjećaj trom i uopće ne pomlađuje, što nije ono što se očekuje od odmora.

Otvaranje jednostavan za slijediti odmor plan, mogli biste se vratiti kući osjećaj . zdravije i više energije nego kada ste otišli

Mnogi hoteli i gradovi imaju dvorane s danom prolazi: to je jednostavan način da biste dobili u vaš treninga. Budite sigurni da paket teretanu odjeću, skok konopac i kupaći kostim. Pronađite klase, kao što su yoga, korak ili trening otpora.

Ako teretanu ili bazen nije dostupan, još uvijek ne postoji opravdanje. Učinite zgradama svoj stepenice-gospodara; popeti se stepenicama od najviših zgrada; hit stube lokalne stadiona ili u najmanju ruku, preskočite dizalo i uzeti stepenicama u hotel. Mnogi gradovi imaju lijepe mjesta za ići trčanje, hodanje ili planinarenje. Provjerite online za lokalne staze

Povratak u hotelskoj sobi pokušajte sljedeći super set.

1 kompleta 30 čučnjeva
1 minutu vijača
1 kompleta 20 tricep dips off tvrdi stolica
2 minute vijača
1 set od 20 push-up
2 minute vijača
1 set 20 ABS drobiti
1 set 30 sekundi dasaka

Za najbolje rezultate učinite postavite dva ili tri puta.

Ipak se odlučite za vježbanje provjerite da li potrošiti između 20-60 minuta dnevno razrada i staviti na svoj planiranom rasporedu. Vi ste na odmoru, nakon svega, a to je o svom uzimanje vremena za sebe!

Kada je u pitanju jeli i pili (koktela) na cesti, želite biti u mogućnosti da uživate.

Imajući vaše rutinske vježbe je sjajan način uravnotežiti svoje oproste. Sve u umjerenim količinama, nemojte proganjati o svakom kalorija; Ipak, pokušajte ne biti nemaran o tome što ide u usta. Zapamtite to traje samo 3.500 kalorija dodati jednu funtu za svoje tijelo, a to jednostavno učinio s nekoliko koktela i desert ili vino i sir.

pridržavaju redovne prehrane raspored pomoći će eliminirati preko indulging. Držite vodu koja teče i grickalice zdrava.

Ono što je najvažnije, uživajte u vašem odmoru. Kada se vratite kući ćete moći skočiti natrag u svoju rutinu s zdravlje i vitalnost.