Gume: Što možete učiniti za njega?

A uzimajući hranu zaglavi u desni je neugodno, hrana obično se lako opustiti i pokupila se s pravim metodama. Dobiti ih naučili ovdje.

Članak je iz:

Dobivanje hrane zaglavi u zubima je zajedničko iskustvo za većinu nas. Nakon što je nešto zaglavi u desni može biti iritantan i da je teško da se opustite dok ne nestane. Obično, hrana može biti uklonjena sa svojim jezikom, sa čačkalicom ili četkanjem zubi. Međutim, ako je desni postaju otečene, hrana zaglavi u desni može postati ozbiljna i možda ćete morati vidjeti zubara. Nadam se da neće doći do toga ako poduzeti brzu akciju kada ste prvi primjetiti hranu.

Ako ste zapeli s nešto zaglavi u desni, kada se u javnosti ili u društvu drugih, vi ste vjerojatno da će imati svoju četkicu za zube ili odmah konac za rukom. Dakle, radimo besplatnu hranu jezikom je vjerojatno najbolji izbor. Pokušajte mnogo puta, ako prvi pokušaj ne uspije, morat ćete to učiniti.

Ako koristite svoj jezik ne uzimajući osloboditi od hrane, mnogi restorani mogu pružiti čačkalice. Za uklanjanje vrijeđa komad hrane, nježno sonda s čačkalicom i nikad probiti desni previše teško. Međutim, redovito čačkalica upotreba može oštetiti zubnu caklinu, pa to liječenje treba koristiti samo povremeno.

Jednostavno brushing zubi gdje je hrana zaglavi može otpustiti iz desni. Nakon hranu čestica je oslobođen, dobili osloboditi od bilo kakve bakterije koje su izgradili trljanjem malo zubne paste pomiješana s vodom na tom području.

Usredotočite se na području gdje je izgrađena podnesen, konac za zube i hrane trebao doći besplatno. Kada konac, pritisnite vrlo nježno u gume. Zuba može postati neugodno, pogotovo ako je površina zaraženih, ali to ne bi trebalo zaustaviti.

Pomiješajte sol i vodu u šalicu za stvaranje fiziološku otopinu i zatim isprati ovo oko usta.To može istjerati hrane čestice i slane će spriječiti oralni rast bakterija.

Ako je hrana još uvijek podnijeti u ustima nakon nekoliko dana, morat ćete posjetiti svog stomatologa koji će ukloniti hranu zapeo u desni s alatima. A ako ste u pratnji natečene desni, to može biti znak upozorenja za daljnje stomatološke probleme, a ako se problem ne liječi, može dovesti do apscesa ili ozbiljne infekcije.

Jedna od glavnih stvari stomatolozi žale slučajevima hrane zaglavi u desni je da pacijenti ne znaju kako pravilno brinuti o svojim zubima. Na primjer, ljudi će koristiti neprimjerene alate, kao što spajalica, sigurnosne igle i olovke vrhova, da se ove zaglavi hranu iz svojih zubi. Pomoću ove stavke popustiti hranu će učiniti više zla nego što mislite.

Kako bi se spriječilo bilo kakve probleme zubi poput hrane zaglavi u desnima, održavanje redovite dentalne higijene rutinu je bitno. Trebali bi četkati zube sa paste tri puta dnevno nakon obroka idealno i konac barem jednom dnevno. Slijedite ove prakse i većinu bakterija i krhotina uhvaćen u zubima treba otišao. Zapamtite, nemojte koristiti bilo kakve kućanstva instrumenta za uklanjanje hrane. A ako se neprestano dobili čestice hrane podnesene u ustima, razgovarati s vašeg stomatologa, koji može biti u mogućnosti da preoblikovati ili glatke zube, tako da je hrana manje vjerojatno da će biti uhvaćen.

Molimo ili dodati svoje ime i e-mail na post komentar.

    1. http://www.medhelp.org/posts/Dental-Health/Food-stuck-in-gums-wont-come-out/show/919583