e nakon seksa

Ogorčena nakon seksa uglavnom je uzrokovana fizičkim problemima poput alergija ili nedostatka podmazivanja. Provjerite je li predigra je dovoljno i da ste dobro zaštićeni prije seksa.

Članak je iz:

Najmanje jednom u svakih pet žena je doživjela osjećaj tuga nakon seksa. Oko dvije trećine svih žena su završili s dyspareunia, koji je u grčkom znači “loše parenja.” Simptomi ovog stanja obično su neugodan nadražaj i / ili suhoća u vaginalnom području tijekom seksa ili nakon.

Kao žena dobiti stariji i obično, kao što su prolaze kroz menopauzu, doživljavaju smanjenu podmazivanje u vaginalnom području. Vaginalnog tkiva dovoljno osjetljivo već tako, ako nisu ispravno podmazani rezultat će biti bolno, natečene i eventualno svrbež rodnice područje. To bi moglo trajati nekoliko sati nakon seksa ili dana kasnije.

Postoji nekoliko stvari koje žene mogu biti alergični na koji bi mogao dovesti do boli nakon seksa. Alergije na određene kondoma ili spermicidi su česti i mogu se lako ispraviti. Pokušajte različitih marki vidjeti ako možete pronaći onaj koji ne uzrokuje reakciju.

Ako ste se već našli u situaciji da su alergični na sjeme, trebali biste bili sigurni da se poništiti odmah nakon seksa i sami oprati mlakom vodom i čistim sapunom da nema parfeme. Pobrinite se da ne koristite tuš ili ženske proizvode koji imaju dodatne mirise i aditive koji bi mogli stvoriti osip.

Trebali biste uvijek zadržati svoje vaginalno područje čisto da se izbjegne dispareunija, kao i infekcije u cjelini. Pronađite sapun da ti ne daje reakciju ili osip. Postoje mnogi sapuni i ženstvene proizvode koji drže dodatne sastojke na minimum.

Ako mislite da ste svibanj imati spolno prenosivih bolesti (STD), to bi moglo uzrokovati da se osjećate upaljeno nakon seksa. Herpes može uzrokovati da imate genitalne bradavice i oko vagine stvarajući bol tijekom i nakon seksa. Pobrinite se da imate sve potencijalne spolno prenosive bolesti dijagnosticira i liječičim prije.

Postoje neke bolesti koje mogu učiniti ženu tuga nakon seksa, uključujući: zdjelične upalne bolesti, fibroidnih tumora, zatvor, sindrom iritabilnog crijeva, i endometrioza.

Muškarci i žene su dovoljno različiti, ali kada je riječ o seksu razlike mogu dovesti do bol za žene. Muškarci trebaju samo oko dvije minute stimulacije kako bi bila spremna za seks; žene trebaju negdje od 15 do 20 minuta kako bi u potpunosti biti spreman za seks.

Ostali razlozi za doživljava bol tijekom ili nakon seksa su vaginizam, gdje su vaginalni mišići postaju uske i čine ga gotovo nemoguće doživjeti odnos. Ako ste se suočili menopauza naći ćete vaše razine hormona su se promijenile. To bi također moglo doprinijeti osoblju seksualno iskustvo.

Da li pronaći sebe malo na weepy strani nakon seksa? Pucanja u suzama nakon seksa, osim zbog određenog razloga, je normalna pojava, tako da nema potrebe brinuti. Mnogi profesionalci osjećaju da je oblik trgovine do napetosti. Oni ga porediti orgazma sorti s buildup, a zatim oslobađanje koji ostavlja Osjećate li se bolje nakon toga.

Dok mnoge žene vole uživati ​​u perzistencija seksa i uživajte snuggling i spooning, postoje neke žene koje žele da se ukloniti iz situacije u potpunosti. Vi svibanj želite biti sami poslije dobiti svoje misli zajedno. Bolje je da slijedite svoje osjećaje, tako da ne kažem nešto iz stresa koji može uzrokovati nepotrebnu borbu.

Ako ste ikada osjetili uplašeni jer ste izgubili svoje pamćenje privremeno nakon seksa, to zapravo može biti pravi stanje koje se naziva prolazni globalna amnezija. Ovo stanje nastaje kada je privremeno ograničenjeprotok krvi u mozgu. Osim što uzrokuje mini moždani udar ili blackout od orgazma, to bi mogao biti rezultat pretjeranog vježbanja u jednom trenutku.

Budimo realni, spolni odnos može biti vrlo naporan aktivnost. Ako se osjećate gladni poslije, bilo bi normalno da se osjećaju glad. Tipičan broj kalorija možete izgorjeti tijekom seksualnog nered 30 minuta može biti od 150 do 200. strože vaše seksualne aktivnosti, više kalorija ćete sagorijevati. Angažiranje u drugom činu će izgorjeti od čak više kalorija. Nakon što pojesti nije nešto što bi se moglo smatrati nenormalan aktivnost.

Dok upustiti u seks možete se diše jače nego što se obično učiniti, a vi svibanj biti to radiš sa ustima otvorenim. Razvijanje grlobolja može biti od ove promjene u disanju koje mogu stvoriti suha usta. Ako se to dogodi, pokušajte s vodom koje su Vam dostupne odmah nakon seksa, tako da možete hidratizirati sebe. Vi bi također trebali provjeriti da grlobolja nije rezultat u bilo kakve STD, kao što su kos, ili ima oralni seks s nekim ste upravo počeli vidim. Pobrinite se da ne imati bilo koji tip STD koja bi mogla biti širenje na vas.

Postoje mnogi ljudi koji završavaju s glavoboljom odmah nakon seksa. Ovo stanje je zaradio ime coital cephalgia. Zbog seksa je oblik tjelesne aktivnosti, stvara povećani broj otkucaja srca, a mogu utjecati na krvni tlak. Bilo bi pametno da posjetite liječnika prvi kako bi se isključila bilo što ozbiljnije.

Molimo ili dodati svoje ime i e-mail na post komentar.

    1. http://www.empowher.com/sex-amp-relationships/content/soreness-after-sex-how-avoid-it